Tijgergarnalen met chorizo

gamba's 2

Misschien vind je het een aparte combinatie, dat vond ik in het begin ook. Ik las een gerecht van Andrew Zimmern, een Amerikaanse chef-kok. En het leek me een leuk recept om een keer te proberen. En het smaakte zeer goed. De chorizo worst geeft veel smaak aan de garnalen en zout toevoegen is ook niet meer nodig.

Het recept voor 4 personen

Tijdsduur met voorbereidingen 30 minuten

Ingrediënten

  • 30 schoongemaakte tijgergarnalen
  • 250 gram chorizo worst
  • zwarte peper naar smaak
  • 2 theelepels pittige paprikapoeder
  • 3 grote tomaten

Bereidingswijze

  • Snijd de chorizo worst in stukjes.
  • Voeg de chorizo worstje in een hete pan toe. (de chorizo worstjes geven genoeg vet af)
  • Voeg de schoongemaakt tijgergarnalen toe nadat de chorizo worstjes genoeg vet hebben afgegeven.
  • Snijd de tomaten in blokjes en voeg dit toe.
  • Voeg de paprikapoeder en zwarte peper toe en roer het geheel goed om.
  • Bak het geheel in 15 minuten af.

Ga jij het recept een keer proberen? Het is super smakelijk 🙂

One Reply to “Tijgergarnalen met chorizo”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*