Over mij

Hallo allemaal,

Welkom op mijn foodblog! Bedankt dat je een kijkje komt nemen.

Ik ben een hobby foodblogger, naast mijn drukke baan, is lekkere gerechten klaarmaken een super leuke hobby van mij.

Goodfoodmix is een blog van mijn food ‘avonturen’, een mix van verschillende keukens. Ik ga uit van de Surinaamse keuken dat eigenlijk op zich al een ‘mix’ keuken is, met Hindoestaanse, Creoolse, Javaanse, Chinese, Indiaanse, Hollandse en Portugese invloeden.

Verder ben ik erg geïnteresseerd in de Franse keuken en de pure Aziatische keukens. Hier ben ik mij verder in aan het verdiepen, maar ik heb wel al een paar leuke recepten staan.

Het allerbelangrijkste vind ik dat ik mijn eigen draai aan de verschillende gerechten kan geven, bijvoorbeeld in ‘Totally mix keuken’ staan recepten die een totale mix zijn vanuit verschillende keukens. Mijn recepten zijn over het algemeen geïnspireerd op de verschillende keukens die je in het menu op mijn foodblog kunt vinden.

Hopelijk vind je mijn recepten er smakelijk uitzien en krijg je er inspiratie door om zelf ermee aan de slag te gaan.

Verder zal ik ook mijn mening over ‘Foodspots’ en ‘Foodproducts’ geven. En in ‘Foodspecials’ zal ik recepten in verschillende thema’s (zoals bijvoorbeeld feestdagen of bijvoorbeeld een uitgelichte special uit een andere keuken) tonen.

Ik ben benieuwd wat je van mijn recepten en de rest van mijn berichten vindt, dus laat gerust een bericht achter bij de verschillende recepten en andere berichten. Je mag ook altijd een mailtje sturen: info@goodfoodmix.nl

Ik had al heel wat recepten van mezelf verzameld op social media en deze recepten heb ik toegevoegd  op Goodfoodmix.nl en ik zal zo vaak mogelijk nieuwe berichten plaatsen op deze foodblog.

Veel leesplezier!

Groetjes, Roshni

Thema foto

Reacties zijn gesloten.