Wie ben ik

door Goodfoodmix

Hi lieve foodie,

Welkom op mijn foodblog. Super leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik ben Roshni, getrouwd met Benjamin en al 21 jaar samen. Ik heb een leuke en drukke baan in de zorg, een niet-medisch beroep. Mijn hobby is lekker koken en uiteraard lekker eten samen met mijn dierbaren. Ik houd altijd al van lekker eten (wie niet). Dit komt vooral omdat mijn moeder altijd al zo lekker kookte en nog steeds heerlijk kookt. Vooral Surinaamse gerechten maakt zij het allerbeste klaar. Koken heeft daarom altijd al mijn interesse gehad.

Ikzelf houd ervan om keukens en ingrediënten lekker te ‘mixen’ in de keuken. Over het algemeen plaats ik recepten, gemixt vanuit verschillende keukens. En ook vanuit ‘pure keukens’. Ik haal mijn inspiratie uit verschillende wereldkeukens en geef mijn eigen draai eraan door de keukens/ingrediënten met elkaar te mixen. De naam Goodfoodmix slaat daar ook op, gemixte gerechten uit verschillende keukens! Mijn slogan is: “Mixfood, comfortfood, lovefood.”

Ik hoop dat je ideeën kunt opdoen op mijn blog. Mocht je vragen hebben, dan kun je mij een mail sturen: info@goodfoodmix.nl of een reactie achterlaten onderaan mijn berichten.

Ik ben ook te volgen op Social Media: Instagram, Facebook, Twitter, via de Social Media buttons rechtsboven op mijn site of helemaal onderaan mijn site, kun je mij volgen. Via de Social Media buttons onder elk bericht kun je mijn bericht delen op jouw Social Mediakanalen of via de mail.

Hopelijk ga je mij volgen en veel plezier met koken en bakken!!

Met smakelijke groet,

Roshni