2 unieke restaurants in Amsterdam

door Goodfoodmix

Cau Amsterdam

Als jij (weer) een keer naar Amsterdam gaat, dan zijn er twee restaurants die echt een bezoekje waard zijn. Restaurant Cau en restaurant het Zwaantje.

Restaurant Cau heeft een moderne, hippe sfeer met verschillende soorten gecombineerde gerechten. Zie de foto hierboven: twice cooked pork belly. Dit recept was erg lekker, het voelde totaal niet vettig aan in de mond. Dat komt denk ik doordat het op een bepaalde manier gekookt is. Erbij werd een mais puree geserveerd met lente-uitjes en sjalotjes. Het restaurant ligt in het centrum van Amsterdam. Zie voor prijzen en meer informatie www.caurestaurants.com.

Nog een lekker gerechtje van Cau: belly of pork tempura

belly of pork tempura

De gerechten zijn erg uniek en ik zou zeker een keer een kijkje nemen voor een unieke eetervaring!!

Het Zwaantje is een Frans restaurant met de lekkerste Franse gerechten, zelf heb ik hier al twee keer gegeten en elke keer zit het sfeervolle restaurant helemaal vol. Voor dit restaurant in de ‘9 straatjes van Amsterdam’ zou ik zeker even reserveren. Voor meer informatie en prijzen klik op de website: http://zwaantje-restaurant.nl/.

Slakken in kruidenboter

escargots in kruidenboter

Zalmrolletjes in roomsaus

zalmrolletjes

Huisgemaakte sate

huisgemaakte sate

Heb jij ook nog culinaire tips voor in Amsterdam? Laat het gerust weten door onderstaand reactieformulier in te vullen. Tot gauw weer, groetjes Roshni.

You may also like

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.