Foodspot: Barn47

door Goodfoodmix

Ik ging voor de tweede keer mee uit eten met mijn neefje voor het behalen van zijn karate-examen, dit keer bij Barn47 in Den Haag. De eerste keer op de dag van het karate-examen zelf kon mijn man helaas niet mee uit eten, toen was ik met mijn neefje bij Shabu Shabu gaan eten. Mijn zus en mijn nichtjes waren er dit keer uiteraard ook weer bij. Mijn neefje kende Barn47, omdat hij daar een keer met een kinderfeestje was.

Barn47 is een sfeervol restaurant en heeft een industrieel interieur met klassieke en moderne tinten. Je kunt bij verschillende chefs iets lekkers laten klaarmaken. Je kunt allerlei gerechten proeven en dat moet lukken, doordat het geen mega grote porties zijn. Je kunt aan tafel ook delen met elkaar, zo proef je van alles wat. De verschillende foodcorners doen mij denken aan een soort van foodtruck festival. Je kunt gerechten kiezen van de volgende menukaarten: Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en de grill (vlees/vis) menukaart. Er is voor de kids ook een snackcorner met een snackautomaat, waar je ook pannenkoeken kunt laten bakken in allerlei soorten vormen. Je kunt hier ook churros laten frituren, super lekker voor jong en oud. Als de kids zijn uitgegeten is er een ballenbak waar ze lekker kunnen spelen. Er is verder ook een corner met salades, sushi en toetjes….. Dus heel veel om uit te kiezen.

Het interieur van Barn 47, aan de hoge plafond hangen er naast kroonluchters ook mega grote pallets.
Ondanks het restaurant in een mega pand is, is het heel warm en sfeervol ingericht. Door de grote ramen komt er veel licht binnen.
De Aziatische menukaart
Langzaam gegaard buikspek van de Aziatische menukaart
Gebakken zalm van de grill met sojasaus
Gebakken baars van de grill
Sushi
Salades
Kreeft en vis
Mexicaanse menukaart
Snackautomaat
Borrelplankje
Churros
Haha die tekst… Dit is trouwens echt een super gave houten tafel!
Tot de volgende keer!!
Gezelligheid, samen met mijn man, mijn zus en haar kids

Het was er super gezellig, een leuke sfeer, goed gezelschap. De serveersters en obers waren ook heel vriendelijk. Barn47 is een aanrader. Naast de sfeer, zijn de gerechten ontzettend smaakvol. En denk je eraan om er ook een keer te gaan eten?

Zie meer Foodspots: https://goodfoodmix.nl/category/foodspots/

Smakelijke groet,

Roshni van Goodfoodmix

You may also like

2 Reacties

Rebekka 9 augustus 2020 - 08:49

We gaan daar zeker een keertje kijken. Ziet er echt goed uit!

Groetjes

Beantwoord
Goodfoodmix 9 augustus 2020 - 17:29

Leuk te horen! Groetjes terug 🙂

Beantwoord

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.