972
Deze mango-roomijsjes zijn heerlijk romig, maar ook licht verfrissend. De ijsjes zijn gemaakt van mango op lichte siroop en slagroom uit een bekertje. Met maar 2 ingrediënten en ijslolly vormen maak jij de lekkerste en mooiste ijsjes.
Het recept voor 12 ijsjes
Tijdsduur voorbereidingen 5 minuten
Tijdsduur in vriezer 12 uur
Ingrediënten
- 1 blik van 425 gram Del Monte Mangoschijven op lichte siroop
- 1 bekertje slagroom van 250 ml (De Zaanse Hoeve)
Bereidingswijze
- Leg de ijs lolly vormen met een houder klaar, dus waar ze in kunnen blijven staan.
- Maak alvast genoeg ruimte in de vriezer.
- Meng de mangoschijven en slagroom tot een glad mengsel met een blender.
- Vul de bekertjes, laat een randje vrij, omdat het anders overloopt als je het dekseltje met stokje erin doet.
Benieuwd naar nog meer desserts? https://goodfoodmix.nl/category/desserts/
Vergeet niet om mij een hartje te geven onderaan mijn bericht, als je het een leuk recept vindt 🙂
Smakelijke groet,
Roshni van Goodfoodmix