Mango-roomijsjes

door Goodfoodmix

Deze mango-roomijsjes zijn heerlijk romig, maar ook licht verfrissend. De ijsjes zijn gemaakt van mango op lichte siroop en slagroom uit een bekertje. Met maar 2 ingrediënten en ijslolly vormen maak jij de lekkerste en mooiste ijsjes.

Het recept voor 12 ijsjes

Tijdsduur voorbereidingen 5 minuten

Tijdsduur in vriezer 12 uur

Ingrediënten

  • 1 blik van 425 gram Del Monte Mangoschijven op lichte siroop
  • 1 bekertje slagroom van 250 ml (De Zaanse Hoeve)

Bereidingswijze

  • Leg de ijs lolly vormen met een houder klaar, dus waar ze in kunnen blijven staan.
  • Maak alvast genoeg ruimte in de vriezer.
  • Meng de mangoschijven en slagroom tot een glad mengsel met een blender.
  • Vul de bekertjes, laat een randje vrij, omdat het anders overloopt als je het dekseltje met stokje erin doet.

Benieuwd naar nog meer desserts? https://goodfoodmix.nl/category/desserts/

Vergeet niet om mij een hartje te geven onderaan mijn bericht, als je het een leuk recept vindt 🙂

Smakelijke groet,

Roshni van Goodfoodmix

You may also like

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.