Parelcouscous met gerookte wilde zalm

door Goodfoodmix

Parelcouscous met gerookte wilde zalm van Fish Tales, granaatappelpitjes, mozzarellabolletjes, zoete cherry tomaatjes en een citroentje erbij. Dit is een zeer smaakvolle combinatie, de wilde zalm heeft een volle smaak en dat past perfect bij het frisse van de granaatappelpitjes. Met de rest van de ingrediënten is het een kleurrijk en heerlijk geheel geworden.

Het recept voor 2 personen

Tijdsduur met voorbereidingen 20 minuten

Ingrediënten

  • 150 gram parelcouscous
  • 500 ml water
  • ongeveer 100 gram wilde gerookte zalm van Fish Tales of gewone gerookte zalm
  • handvol cherrytomaatjes
  • handvol mozzarellabolletjes
  • ongeveer 50 gram granaatappelpitjes
  • 4 schijfjes citroen en een halve citroen

Bereidingswijze

  • Breng het water aan de kook, voeg de parelcouscous toe en laat het 10 minuten koken, giet het af.
  • Leg de parelcouscous verdeeld over 2 borden.
  • Druppel wat citroensap van de halve citroen over de parelcouscous.
  • Garneer de borden met de parelcouscous met de gerookte zalm, cherrytomaatjes, mozzarella, granaatappelpitjes en de schijfjes citroen, zoals op de foto.

Eet smakelijk!

Vrolijke kookgroet,

Roshni van Goodfoodmix

You may also like

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.