1,1K
Parelcouscous met gerookte wilde zalm van Fish Tales, granaatappelpitjes, mozzarellabolletjes, zoete cherry tomaatjes en een citroentje erbij. Dit is een zeer smaakvolle combinatie, de wilde zalm heeft een volle smaak en dat past perfect bij het frisse van de granaatappelpitjes. Met de rest van de ingrediënten is het een kleurrijk en heerlijk geheel geworden.
Het recept voor 2 personen
Tijdsduur met voorbereidingen 20 minuten
Ingrediënten
- 150 gram parelcouscous
- 500 ml water
- ongeveer 100 gram wilde gerookte zalm van Fish Tales of gewone gerookte zalm
- handvol cherrytomaatjes
- handvol mozzarellabolletjes
- ongeveer 50 gram granaatappelpitjes
- 4 schijfjes citroen en een halve citroen
Bereidingswijze
- Breng het water aan de kook, voeg de parelcouscous toe en laat het 10 minuten koken, giet het af.
- Leg de parelcouscous verdeeld over 2 borden.
- Druppel wat citroensap van de halve citroen over de parelcouscous.
- Garneer de borden met de parelcouscous met de gerookte zalm, cherrytomaatjes, mozzarella, granaatappelpitjes en de schijfjes citroen, zoals op de foto.
Eet smakelijk!
Vrolijke kookgroet,
Roshni van Goodfoodmix