910
Deze heerlijke hotdogs hebben een heerlijke topping met vele ingrediënten. Gesmolten cheddar, uitgebakken bacon, 3 soorten ui en een overheerlijk honing-mosterdsausje maken deze hotdogs tot een absoluut comfortfood gerecht. De hotdogs heb je binnen een mum van tijd op tafel staan.
Het recept voor 2 personen
Tijdsduur met voorbereidingen 20 minuten
Ingrediënten
- 8 hotdogs
- 4 plakjes cheddar
- 4 zachte witte puntjes
- 8 plakjes bacon
- 2 uien
- 1 rode ui
- 2 lente-uien
- 2 theelepels honing
- 3 theelepels Dijon mosterd
Bereidingswijze
- Doe de hotdogs in een pan met water en zet de pan op halfhoog vuur voor ongeveer 10 minuten.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijd ondertussen de bacon in stukken van ongeveer 3 bij 3 cm en bak deze in een koekenpan in ongeveer 10 minuten bruin.
- Snijd ook de uien en bak deze ook bruin in ongeveer 10 minuten.
- Nu alles tegelijk op het vuur staat, snijd dan de rode ui in reepjes, de lente-ui in stukjes, meng de honing en mosterd samen in een kommetje tot een sausje.
- Snijd de broodjes door de helft en doe in elk broodje, 2 hotdogs en 1 plakje cheddar.
- Doe de broodjes in een ovenschaal en plaats het voor ongeveer 4 minuten in de oven, totdat de cheddar is gesmolten.
- Beleg de broodjes hotdog nu met de bacon, 3 soorten ui en de honing-mosterdsaus.
- Pas op met het vastpakken van de broodjes, want deze kunnen heet zijn! Eet smakelijk.
Veel kookplezier!!
Voor nog meer comfortfood zie:
https://goodfoodmix.nl/nachos-haricotsverts-bruchetta/