Hotdogs belegd met cheddar, bacon, 3 soorten ui en honing-mosterdsaus


Deze heerlijke hotdogs hebben een heerlijke topping met vele ingrediënten. Gesmolten cheddar, uitgebakken bacon, 3 soorten ui en een overheerlijk honing-mosterdsausje maken deze hotdogs tot een absoluut comfortfood gerecht. De hotdogs heb je binnen een mum van tijd op tafel staan.

Het recept voor 2 personen

Tijdsduur met voorbereidingen 20 minuten

Ingrediënten

  • 8 hotdogs
  • 4 plakjes cheddar
  • 4 zachte witte puntjes
  • 8 plakjes bacon
  • 2 uien
  • 1 rode ui
  • 2 lente-uien
  • 2 theelepels honing
  • 3 theelepels Dijon mosterd

Bereidingswijze

  • Doe de hotdogs in een pan met water en zet de pan op halfhoog vuur voor ongeveer 10 minuten.
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd ondertussen de bacon in stukken van ongeveer 3 bij 3 cm en bak deze in een koekenpan in ongeveer 10 minuten bruin.
  • Snijd ook de uien en bak deze ook bruin in ongeveer 10 minuten.
  • Nu alles tegelijk op het vuur staat, snijd dan de rode ui in reepjes, de lente-ui in stukjes, meng de honing en mosterd samen in een kommetje tot een sausje.
  • Snijd de broodjes door de helft en doe in elk broodje, 2 hotdogs en 1 plakje cheddar.
  • Doe de broodjes in een ovenschaal en plaats het voor ongeveer 4 minuten in de oven, totdat de cheddar is gesmolten.
  • Beleg de broodjes hotdog nu met de bacon, 3 soorten ui en de honing-mosterdsaus.
  • Pas op met het vastpakken van de broodjes, want deze kunnen heet zijn! Eet smakelijk.

Veel kookplezier!!

Voor nog meer comfortfood zie:

https://goodfoodmix.nl/nachos-haricotsverts-bruchetta/

Reacties zijn gesloten.